ÄNDRA OCH LÄGG TILL

Denna sida drivs ideellt av undertecknad, för att hjälpa bofasta och besökare att finna allt som finns att köpa i Södra Skärgården. Målsättningen är att göra det lättare för oss som bor här – och våra många gäster – att finna de varor och tjänster som finns. Sök och kolla att du finns med.

Speciellt är det

 1. Adresser
 2. Telefonnnummer
 3. Hemsidor och
 4. Öppettider, man letar efter.

Skicka in ändringar så här:

 1. SKicka text, bilder och ändringar till mig via email: info@styrso.info så sköter jag resten.
 2. Fyll i nedanstående kommentarsruta och tryck på sänd


7 kommentarer tillÄNDRA OCH LÄGG TILL

 • Hej! Vi har lägenheter vi hyr ut sommartid och dessutom hyr vi ut kyrkan för olika typer av konferensverksamhet, de helger vi inte har annan aktivitet. Vi har också retreater i egen regi. Hur gör vi för att bäst komma ut med informationen via denna sida?

 • Ewa Hansson

  Hej! Jag tänker att en länk till http://www.stugformedlingen.se kunde vara en bra idé eftersom privata uthyrare i södra skärgården annonserar där. Är det möjligt?
  mvh Ewa

 • pernilla sköld

  Hej
  Jag undrar om du vet någon som hyr ut ett rum över natten? Som man inte hittar på internet. Någon som inte annonserar? Jag har ringt alla B & B,hotell och vandrarhem jag kan hitta men allt e fullt?
  Min sambo jobbar ibland på styrsö-donsö när det är dags att göra i ordning för asfalt. Han kör grävmaskin. Det handlar då bara om en natt. Han har tidigare för några år sedan hyrt ett rum i källaren hos någon men kommer inte ihåg vart de va.! vet inte riktigt var jag sak vända mig så jag började här !
  Tacksam för svar. / Pernilla

 • Bo(sse) Lindquist

  Hej.

  Som Du säkert sett pågår det uppförande av en ny fastighet på Ekudden 2. Det blir 10 st bostadsrätter 60 – 90 kvm. inflyttning under våren 2015. Garage under huset för golfbilar.
  Info finns på hemnet
  mvh
  bosse

 • Anette Termén

  Hej!
  Jag jobbar på Isbolaget Donsö med marknadsföring bl.a och ser på denna hemsida att vår info behöver uppdateras. Hur gör jag detta på bästa vis? Hur frekvent går besökare in på denna sida?

  Glada hälsningar, Anette

  • JE

   Hej Anette

   Sök efter dig själv på Google så ser du hur högt upp denna sida hamnar. Skickar du mig info så uppdaterar jag sidan åt dig med relevanta länkar och sådant. Vill du använda den aktivt kan du få ett eget log in. Systemet är en vanlig standard WordPress blog så inget komplicerat.

   JE

Lämna ett svar